Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Λάδια ψυχρής έκθλιψης




Λάδια ψυχρής έκθλιψης



  
Το λάδι  που δεν έχει υποστεί επεξεργασία, διατηρεί τα φυσικά  συστατικά του που είναι πολύτιμα για την υγεία του ανθρώπου καθώς έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό,

μόνο με τη μέθοδο της  ψυχρής έκθλιψης.

Τα έλαια  ψυχρής έκθλιψης είναι αυτά που παράγονται με φυσικές μεθόδους με απλή συμπίεση χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά και διαλύτες ( όπως ο πετρελαϊκός αιθέρας ) και χωρίς να θερμαίνονται οι σπόροι. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται 100% αγνά λάδια ανώτερης ποιότητας. Οι θερμοκρασίες κατά την επεξεργασία των σπόρων δεν υπερβαίνουν τους 40 C, με αποτέλεσμα να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά, το φυσικό τους χρώμα, η γεύση τους και οι πολύτιμες ιδιότητές τους.

Τα λάδια ψυχρής έκθλιψης χαρακτηρίζονται ως λάδια υγείας και ομορφιάς. 
   Με απλή επάλειψη τα φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης ανταγωνίζονται τα πιο ακριβά καλλυντικά της αγοράς όχι μόνο σε κόστος αλλά κυρίως σε αποτελεσματικότητα. Τα φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης, ΔΕΝ λιπαίνουν την επιδερμίδα, απορροφώνται σε 1-2 λεπτά και αποκαθιστούν πλήρως την απαλότητα και τη ενυδάτωσή της .Παραδοσιακά οι γυναίκες σε όλους τους αιώνες και σε όλες τις χώρες φροντίζουν την ομορφιά τους μόνο με αγνά φυτικά έλαια. Συνήθως η επιδερμίδα δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μερικές σταγόνες αγνού λαδιού ψυχρής έκθλιψης για ενυδάτωση, αντιγήρανση, αναγέννηση κυττάρων, επούλωση, για ερεθισμούς, φλεγμονές.  
Τα έλαια χρησιμοποιούνται και από εναλλακτικούς θεραπευτές  για θεραπείες προσώπου, σώματος, ολιστικής βοτανοθεραπείας ( πόσιμα ), αρωματοθεραπείας κ.ά. παρέχοντας έτσι την τελειότερη φυσική επιλογή για Ομορφιά και Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συστατικά