Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ &ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ


ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ &ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ


Για την ξεχωριστή αυτή περίοδο της γυναίκας, που ετοιμάζεται να γίνει μητέρα καθώς και την ευαίσθητη περίοδο που μόλις έχει γίνει, τα ανθοϊάματα με την ήπια,
ενεργειακή τους θεραπεία, θα εξισορροπήσουν τα συναισθήματά μας.
 Θα διατηρήσουν την ψυχική ηρεμία μας, θα απαλύνουν εντάσεις,
φορτίσεις εσωτερικές-κοινωνικές-οικογενειακές. Θα δεχτούμε και θα αλλάξουμε με την βοήθεια των ανθοϊαμάτων τις φοβίες, τις ανησυχίες, την σωματική και ψυχική κούραση
προς μια θετικότερη, υγιέστερη και με πληρότητα στάση καθημερινής απόλαυσης,
της εγκυμοσύνης και του γονεϊκού μας ρόλου.

Επιλέξτε τη σύνθεση ανθοϊαμάτων (Bach, Living tree orchids) που ταιριάζει στην παρούσα κατάσταση σας, μιλήστε με την μαία σας ή συμβουλευτείτε μας για προσωπική συνεδρία.
Η ασφαλή και απλή καθημερινή λήψη τους δεν αντενδείκνυται με την κλασική ιατρική, την ομοιοπαθητική ή όποια άλλη θεραπεία τυχών χρησιμοποιούμε.



Η ανθοθεραπεία είναι  μια μέθοδος θεραπείας με ανθοϊάματα
( Bach, Living tree orchids, Australian Bush flower, Ανθοεληξήρια, κ.ά.)
που αποτελούν εκχυλίσματα λουλουδιών, άγριων φυτών, θάμνων ή και δένδρων.
Με την κατάλληλη διαδικασία, μας προσφέρονται, διεισδύοντας στο συναισθηματικό μας κόσμο, απλά και φιλικά.
Ανάλογα με την κατάσταση του νου μας θα μεταλλάξουν στη ψυχή μας θετικά συναισθήματα και θα μας ανακουφίσουν από ψυχικές και συναισθηματικές εντάσεις. Μετατρέποντας φόβους, δυσαρμονίες, ανησυχίες και άλλες καταστάσεις, σε θετική στάση ζωής και στην υγιή απόλαυσή της.
Η δύναμη αυτής της καθαρής ενέργειας της φύσης μέσω των ανθοϊαμάτων δεν έχει τίποτε το εθιστικό, με παρενέργειες ή αλληλεπίδρασης με φάρμακα και μπορούν αυτά να ληφθούν παράλληλα. Είναι κατάλληλη μέθοδος για όλες τις ηλικίες.
Επιλέγονται και συνδυάζονται μεταξύ τους κυρίως από την διάθεση ( ανυπομονησία, πανικός, απάθεια, άγχος, θλίψη, κ.ά.) του ατόμου και την κύρια ψυχική του κατάσταση. Θετικές πληροφορίες ενσταλάζονται για διόρθωση, ενίσχυση, μετατροπή της εκάστοτε διάθεσή μας που δυσχεράνει την καθημερινότητα και τις σχέσεις μας. Πληροφορίες και ιδιότητες που μας δίνει η ψυχή του φυτού και η ανταλλαγή του με το καθαρό περιβάλλον της φύσης.
 Έτσι  απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής,  βαδίζουμε κοντά στη φύση, βελτιώνοντας  ατομικά και ολιστικά τη Ζωή.
 

επικοινωνία: Μάλαμα Μαυροπούλου
(εφαρμοσμένη βοτανοθεραπεία, ανθοθεραπεία, 
ολιστική περιποίηση προσώπου,
 αρωματοθεραπεία, προϊόντα φυσικής περιποίησης)

κιν. 697 2581 483

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συστατικά